-
-
Koszyk jest pustySuma Netto 0Suma Brutto 0
- Kategorie
-
PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY 4x460x330 mm PIEKARNICZO-CUKIERNICZY Z NAPAROWANIEM 3,6kW 230V MYCHEF BAKERSHOP AIR-S 443E RD
Piec konwekcyjno-parowy elektryczny piekarniczo - cukierniczy 4x460x330 z naparowaniem, nr kat. BAKERSHOP AIR-S 443E RD, moc: 3,6 kW zasilanie: 230 V, wymiary: 620x690x522 mm Mychef. Piec jest otwierany na prawo - uchwyt po lewej. Piec Mychef Bakershop Air-S to idealne rozwiązanie dla małych piekarni i cukierni, kawiarni i małych sklepów, które pieką z wykorzystaniem prostych parametrów. Piec Bakershop posiada 2 tryby gotowania: konwekcja - od 30 °C do 260 °C, tryb mieszany: konwekcja + para - od 30 °C do 260 °C. Odległość między prowadnicami: 75 mm. Wytwarzanie pary odbywa się metodą wtrysku bezpośredniego, bardziej równomierne gotowanie dzięki dwukierunkowym wentylatorom z 2 prędkościami.
Zapytaj o termin dostawy tel. 698 528 222
13431.60 -20% 10745.28
Opinie | |
Wysyłka w ciągu: | 24 godziny |
Cena przesyłki | 0 |
Dostępność | 0 szt. |
Kod kreskowy | |
EAN |
Zadzwonić w sprawie produktu? Zostaw proszę telefon. |
Piec konwekcyjno-parowy elektryczny 4x460x330 mm piekarniczo-cukierniczy BAKERSHOP AIR-S 443E RD z naparowaniem, moc: 3,6 kW zasilanie: 230 V, wymiary: 620x690x522 mm Mychef
Szkolenie z obsługi pieca gratis - umów się na bezpłatną prezentację!
Cechy pieca Bakershop Air-S:
- Piec posiada 2 tryby gotowania: Konwekcja - od 30 °C do 260 °C, Mieszany: konwekcja + para - od 30 °C do 260 °C.
- Wytwarzanie pary metodą wtrysku bezpośredniego
- Fan Plus - bardziej równomierne gotowanie dzięki dwukierunkowym wentylatorom z 2 prędkościami
- SteamOut - usuwanie wilgoci z komory pieczenia
- Automatyczne nagrzewanie wstępne - bardzo szybkie nagrzewanie wstępne
- 40 programów gotowania
- Fazy gotowania: 3 + nagrzewanie wstępne 8 przycisków szybkiego dostępu do zapisanych programów
- Prowadnice typu L łatwe w czyszczeniu
- Manualna regeneracja
- Wyświetlacz LED
- Widoczny i dźwiękowy alarm zakończenia gotowania
- Oświetlenie LED - minimalne zużycie i maksymalny czas działania
- Niskoemisyjne, drzwi z podwójną szybą
- Niezwykle odporna komora ze stali nierdzewnej AISI 304 18/10, w pełni spawana, z zaokrąglonymi krawędziami
- Rączka i elementy z tworzywa sztucznego są pokryte powłoką antybakteryjną
- Stopień ochrony IPX5
- System otwierania: boczny
Wyposażenie dodatkowe:
- MYCHA231 - podstawa z prowadnicami 460x330 mm do ustawienia pieca. Odległość między prowadnicami: 68 mm
- MYCHA234 - podstawa z prowadnicami 460x330 mm do układania jeden na drugim do ustawiania dwóch pieców. Odległość między prowadnicami: 68 mmm
- MYCHA439 - okap kondensacyjny pochłania i skrapla parę wodną z komina i drzwi pieca. Łatwa instalacja
- MYCHA250 - komora wzrostowa z bezpośrednim sterowaniem
Dane techniczne:
- Wymiary [mm]: 620x690x522
- Moc [kW]: 3,6
- Zasilanie [V]: 230
- Pojemność: 4x460x330
- Waga [kg]: 53
- Naparowanie: TAK
- Odległość między prowadnicami [mm]: 75
- Zakres temperatury [°C]: 30 - 260
- Zalecana dzienna ilość wypiekanych rogalików (gramatura 85 g, średnica 10 cm): 96
Gwarancja wynosi 12 miesięcy. Warunkiem udzielenia 24-miesięcznej gwarancji jest rejestracja urządzenia na stronie producenta: https://mychef.distform.com/en/warranty-activation/
Większy komfort użytkowania
- Wbudowane oświetlenie LED: Specjalnie zaprojektowane, odporne na wysokie temperatury, charakteryzuje się minimalnym zużyciem energii oraz wydłużonym czasem pracy
Większa skuteczność i wydajność
- Wysokiej jakości izolacja termiczna: Komora grzewcza wykonana ze stali AISI 304 i AISI 316L (modele MAX). Jej duża wytrzymałość gwarantuje doskonałe gotowanie i znaczną oszczędność energii
- Szkło niskoemisyjne: Najnowsza technologia szkła niskoemisyjnego zapewnia lepszą izolację poprzez zmniejszenie strat ciepła. Konstrukcja drzwi sprawia, że są one łatwe do czyszczenia i bezpieczne w obsłudze
Większa ochrona żywności
- Rączka oraz komponenty wykonane z tworzyw o właściwościach antybakteryjnych: Dodany komponent antybakteryjny umożliwia lepszą ochronę przed rozprzestrzenianiem się zarazków i bakterii, zapewniając w ten sposób czystą i higieniczną powierzchnię