• Kategorie
  • Szukaj
  • Ranty cukiernicze,ranty do pieczenia tortów

47.97 -16%
40.13
47.97 -16%
40.13
72.57 -22%
56.64
72.57 -22%
56.64
154.98 -21%
123.13
154.98 -21%
123.13
168.51 -16%
140.96
168.51 -16%
140.96
Forma kucharsko - cukiernicza Kwadratowa 80x80x(H)45
Produkt na zamówienie
PIERŚCIEŃ KUCHARSKO-CUKIERNICZY śr.100x(H)45 HENDI 512159
PIERŚCIEŃ KUCHARSKO-CUKIERNICZY śr.100x(H)45 HENDI 512159
Produkt na zamówienie
Rant piekarniczo-cukierniczy okrągły 512272
Produkt na zamówienie
60.27 -16%
50.42
60.27 -16%
50.42
Rant piekarniczo-cukierniczy okrągły 512340
Produkt na zamówienie
49.20 -16%
41.16
49.20 -16%
41.16
Rant piekarniczo-cukierniczy okrągły 512371
Produkt na zamówienie
62.73 -16%
52.47
62.73 -16%
52.47
Rant piekarniczo-cukierniczy okrągły 512388
Produkt na zamówienie
61.50 -16%
51.44
61.50 -16%
51.44
Rant piekarniczo-cukierniczy okrągły 512395
Produkt na zamówienie
71.34 -16%
59.68
71.34 -16%
59.68
RANT PIEKARNICZO-CUKIERNICZY PROSTOKĄTNY 385x285x60 mm
Produkt na zamówienie
123.00 -16%
102.89
123.00 -16%
102.89

Ranty cukiernicze

W cukiernictwie tak samo duże znaczenie, jak smak ciast i tortów, ma ich estetyczna prezentacja. Zanim jednak cukiernik zajmie się dekorowaniem, konieczne jest upieczenie spodów w określonych kształtach oraz rozmiarach. Do tego celu stosuje się profesjonalne ranty cukiernicze, które znajdziesz w naszym sklepie. Serdecznie zapraszamy do zapoznania się ze szczegółami oferty!

Prostokątny lub okrągły rant cukierniczy

W zależności od pomysłu na słodki wypiek należy odpowiednio dobrać rant, który pozwoli na zwykłej blaszce upiec na przykład prostokątny albo owalny spód biszkoptowy. U nas czekają na Ciebie ranty cukiernicze o różnych wymiarach, dzięki czemu dobierzesz kilka wariantów, z pomocą których wykonasz imponującą konstrukcję wielopoziomową np. na wesele. Oprócz tego polecamy też foremki do wycinania ciasteczek, formy kucharsko-cukiernicze, formy do babeczek czy keksówki do wypieku chleba i ciast. Dostępne są produkty wykonane ze stali nierdzewnej bądź aluminium. Po upieczeniu oraz przestygnięciu ciasta wystarczy zdjąć rant albo wyjąć wypiek z formy, aby przystąpić do zdobienia. Sprawdź wszystkie nasze propozycje!