-
-
Koszyk jest pustySuma Netto 0Suma Brutto 0
- Kategorie
-
PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY 10x600x400 mm PIEKARNICZO-CUKIERNICZY Z NAPAROWANIEM 15,6 kW 400 V MYCHEF BAKERSHOP AIR-S 10E
Piec konwekcyjno-parowy elektryczny piekarniczo - cukierniczy 10x600x400 z naparowaniem, nr kat. BAKERSHOP AIR-S 10E, moc: 15,6 kW zasilanie: 400 V, wymiary: 760x760x946 mm Mychef. Piec Mychef Bakershop Air-S to idealne rozwiązanie dla małych piekarni i cukierni, kawiarni i małych sklepów, które pieką z wykorzystaniem prostych parametrów. Piec Bakershop posiada 2 tryby gotowania: konwekcja - od 30 °C do 260 °C, tryb mieszany: konwekcja + para - od 30 °C do 260 °C. Odległość między prowadnicami: 75 mm. Wytwarzanie pary odbywa się metodą wtrysku bezpośredniego, bardziej równomierne gotowanie dzięki dwukierunkowym wentylatorom z 2 prędkościami.
Zapytaj o termin dostawy tel. 698 528 222
30836.10 -20% 24668.88
Opinie | |
Wysyłka w ciągu: | 24 godziny |
Cena przesyłki | 0 |
Dostępność | 0 szt. |
Kod kreskowy | |
EAN |
Zadzwonić w sprawie produktu? Zostaw proszę telefon. |
Piec konwekcyjno-parowy elektryczny piekarniczo - cukierniczy 10x600x400 BAKERSHOP AIR-S 10E z naparowaniem, moc: 15,6 kW zasilanie: 400 V, wymiary: 760x760x946 mm Mychef
Szkolenie z obsługi pieca gratis - umów się na bezpłatną prezentację!
Cechy pieca Bakershop Air-S:
- Piec posiada 2 tryby gotowania: Konwekcja - od 30 °C do 260 °C, Mieszany: konwekcja + para - od 30 °C do 260 °C.
- Wytwarzanie pary metodą wtrysku bezpośredniego Fan Plus - bardziej równomierne gotowanie dzięki dwukierunkowym wentylatorom z 2 prędkościami
- SteamOut - usuwanie wilgoci z komory pieczenia
- Automatyczne nagrzewanie wstępne - bardzo szybkie nagrzewanie wstępne
- 40 programów gotowania
- Fazy gotowania: 3 + nagrzewanie wstępne 8 przycisków szybkiego dostępu do zapisanych programów
- Prowadnice typu L łatwe w czyszczeniu
- Manualna regeneracja
- Wyświetlacz LED
- Widoczny i dźwiękowy alarm zakończenia gotowania
- Oświetlenie LED - minimalne zużycie i maksymalny czas działania
- Niskoemisyjne, drzwi z podwójną szybą
- Niezwykle odporna komora ze stali nierdzewnej AISI 304 18/10, w pełni spawana, z zaokrąglonymi krawędziami
- Rączka i elementy z tworzywa sztucznego są pokryte powłoką antybakteryjną
- Stopień ochrony IPX5
- System otwierania: boczny
Wyposażenie dodatkowe:
- MYCHA233 - podstawa z prowadnicami 600x400 mm do ustawienia pieca. Odległość między prowadnicami: 68 mm
- MYCHA233 - podstawa z prowadnicami 600x400 mm do układania jeden na drugim do ustawiania dwóch pieców. Odległość między prowadnicami: 68 mm
- MYCHA438 - okap kondensacyjny pochłania i skrapla parę wodną z komina i drzwi pieca. Łatwa instalacja
- MYCHA248 - komora wzrostowa z bezpośrednim sterowaniem
Dane techniczne:
- Wymiary [mm]: 760x760x946
- Moc [kW]: 15,6
- Zasilanie [V]: 400
- Pojemność: 10x600x400
- Waga [kg]: 100
- Odległość między prowadnicami [mm]: 75
- Naparowanie: TAK
- Zakres temperatury [°C]: 30 - 260
- Zalecana dzienna ilość wypiekanych bagietek (gramatura 250 g, długość 54 cm): 150
- Zalecana dzienna ilość wypiekanych rogalików (gramatura 85 g, średnica 10 cm): 480
- Gwarancja wynosi 12 miesięcy.
Gwarancja wynosi 12 miesięcy. Warunkiem udzielenia 24-miesięcznej gwarancji jest rejestracja urządzenia na stronie producenta: https://mychef.distform.com/en/warranty-activation/
Większy komfort użytkowania
- Wbudowane oświetlenie LED: Specjalnie zaprojektowane, odporne na wysokie temperatury, charakteryzuje się minimalnym zużyciem energii oraz wydłużonym czasem pracy
Większa skuteczność i wydajność
- Wysokiej jakości izolacja termiczna: Komora grzewcza wykonana ze stali AISI 304 i AISI 316L (modele MAX). Jej duża wytrzymałość gwarantuje doskonałe gotowanie i znaczną oszczędność energii
- Szkło niskoemisyjne: Najnowsza technologia szkła niskoemisyjnego zapewnia lepszą izolację poprzez zmniejszenie strat ciepła. Konstrukcja drzwi sprawia, że są one łatwe do czyszczenia i bezpieczne w obsłudze
Większa ochrona żywności
- Rączka oraz komponenty wykonane z tworzyw o właściwościach antybakteryjnych: Dodany komponent antybakteryjny umożliwia lepszą ochronę przed rozprzestrzenianiem się zarazków i bakterii, zapewniając w ten sposób czystą i higieniczną powierzchnię