• Kategorie
  • WIDELEC DO MIĘS CHEF KUTY 420 mm AMBROGIO SANELLI C375.028

Symbol: C375.028

Widelec do mięs Chef nr kat. C375.028, długość ostrza 280 mm, długość całkowita 420 mm, kuty, Ambrogio Sanelli. Linia Chef Ambrogio Sanelli jest stworzona dla profesjonalnej gastronomii, a jej idealnie ostre ostrza są wykonane z jednego kawałka stali nierdzewnej, starannie wykończone, wyostrzone i wypolerowane. Charakteryzują się wysoką jakością i siłą cięcia oraz odpornością na korozję.

Produkt na zamówienie
Zapytaj o termin dostawy tel. 698 528 222
86.25
86.25
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wpisz swój e-mail
Opinie
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki 18.65
Kurier GLS 18.65
Kurier GLS (Pobranie) 24.99
Dostępność 0 szt.
Zadzwonić w sprawie produktu? Zostaw proszę telefon.

Widelec kuty do mięs nr kat. C375.028, ostrze 280 mm, długość całkowita 420 mm Ambrogio Sanelli.

Cechy produktu:

  • Linia Chef Ambrogio Sanelli jest stworzona dla profesjonalnej gastronomii, jej idealnie ostre ostrza są wykonane z jednego kawałka stali nierdzewnej, starannie wykończone, wyostrzone i wypolerowane. 
  • Charakteryzuje się wysoką jakością i siłą cięcia oraz odpornością na korozję. 
  • Pełny trzpień ostrza zachowuje jego równowagę i zapewnia długotrwałą żywotność.
  • Kolekcja Chef zawiera widelec do mięs oraz ostrzałkę. 
  • Wykonany ze stali nierdzewnej.
  • Twardość noży: 54-56 HRC
  • Doskonale skonstruowane uchwyty są nitowane i doskonale wyważone wykonane z syntetycznej żywicy POM.
  • Noży tych nie należy myć w zmywarkach.

Dane techniczne:

  • Marka: Ambrogio Sanelli
  • Materiały: Stal nierdzewna, Niemiecka Stal X50CrMoV15, POM (Polioksymetylen)
  • Długość uchwytu mm: 140
  • Wysokość mm: 16
  • Długość mm: 420
  • Długość ostrza mm: 280
  • Grubość mm: 8
  • Szerokość mm: 25
Długość 420
długość ostrza 280
opis kuty

Deklaracja kontaktu z żywnością: PDF Document

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia