sklep@atom-market.pl  tel. 698 528 222
Darmowa dostawa już od 600 zł !!!  Zakupy na raty od 300 zł!

Zapytaj o dostępność
Więcej informacji: tel. 698 528 222

Rondel ze stali nierdzewnej 0,7l śr. 120x(H)60 mm

Symbol: 831663
DOSTĘPNOŚĆ: 0 szt.
57.56
57.56
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Informacja o produkcie: 698 528 222 Zadzwonić w sprawie produktu? Zostaw proszę telefon.
Wysyłka w ciągu:: 48 godzin
Cena przesyłki:
18.65
  • Kurier GLS 18.65
  • Kurier GLS (Pobranie) 24.99
Więcej o produkcie
Długość mm:
120
KOLOR:
Srebrny
Materiał:
stal nierdzewna
Pojemność l:
0.7
Producent:
Chef de cuisine
Rodzaj produktu:
rondel
Szerokość mm:
120
Średnica mm:
120
Wysokość mm:
60
  • Naczynia kuchenne Chef de Cuisine zostały wykonane z wysokiej klasy kwasoodpornej stali chromowo-niklowej (18/10)
  • Technologia produkcji jest oparta na innowacyjnym systemie Dynamic Impact – uderzeniowego łączenia, co oznacza, że trójwarstwowa powłoka, służąca jako dno w każdym z profesjonalnych naczyń, wykonana jest metodą uderzeniową pod naciskiem 2500 ton
  • Kute dno termiczne ma specjalnie wyprofilowany spód, który pod wpływem temperatury zmienia kształt do idealnie płaskiego, co sprawia, że nawet przy bardzo wysokich temperaturach zachowuje zdolność do równomiernego gotowania i smażenia
  • Ergonomiczna rączka ograniczająca nagrzewanie jest trwale połączona z garnkiem przy pomocy wielopunktowych nitów 
  • 10 lat gwarancji

 

Chef de Cuisine na bazie swojego długoletniego doświadczenia w branży połączonego z zaawansowana technologia wyspecjalizował się w produkcji naczyń ze stali nierdzewnej 18/10 o najwyższej wytrzymałości i parametrach przystosowanych do profesjonalnych zastosowań. Technologia produkcji jest oparta
na innowacyjnym systemie Dynamic Impact – uderzeniowego łączenia, co oznacza, ze trójwarstwowa powłoka, służąca jako dno w każdym z profesjonalnych naczyń, wykonana jest metodą uderzeniowa pod naciskiem 2500 ton. Kute dno termiczne ma specjalnie wyprofilowany spód, który pod wpływem temperatury zmienia kształt do idealnie płaskiego, co sprawia, ze nawet przy bardzo wysokich temperaturach zachowuje zdolność do równomiernego gotowania i smażenia.
W dnie naczynia, pomiędzy dwiema warstwami stali kwasowej CrNi, umieszczono warstwę aluminium o grubości, w zależności od rozmiaru do prawie 10 mm (stal CrNi 0,7 mm + Al 8,0 mm + stal CrNi 1,2 mm). Wykorzystany materiał cechuje się niewielką porowatością powierzchniowa, co zapewnia łatwe czyszczenie, odznacza się wyjątkową odpornością na uszkodzenia, a jednocześnie nie wchodzi w reakcje z pożywieniem zabezpieczając przed działaniem kwasów.
Dno zatrzymuje, ale również szybko i równomiernie rozprowadza ciepło, co pozwala zaoszczędzić około 60% energii w porównaniu do garnków wykonanych zwykła technologia lutowania.

 

Technologia sztywnego rantu uzyskana dzięki odpowiedniemu profilowi obrzeza, ściśle określonemu składowi stali 18/10 oraz dobranej laboratoryjnie grubości ścian bocznych (do 1,2 mm) zapobiega odkształceniom w skutek szokowych zmian temperatur. Dla wygody użytkowania naczynia wyposażone zostały w ergonomiczne uchwyty nitowane punktowo do 10 punktów, co dodatkowo zapewnia największą wytrzymałość.


Rondle Chef de Cuisine mogą być użyte na wszystkich możliwych typach kuchenek (gazowe, ceramiczne, elektryczne i indukcyjne), można je również myć w zmywarce.

Dostępne są również pokrywki do Rondli ze stali nierdzewnej, które należy dopasować do odpowiedniej średnicy rondla lub patelni.

Parametry:
Długość mm:
120
KOLOR:
Srebrny
Materiał:
stal nierdzewna
Pojemność l:
0.7
Producent:
Chef de cuisine
Rodzaj produktu:
rondel
Szerokość mm:
120
Średnica mm:
120
Wysokość mm:
60
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
e-mail: ZAPYTAJ O PRODUKT LUB CZAS DOSTAWY
Podpis:
E-mail:
e-mail: ZAPYTAJ O PRODUKT LUB CZAS DOSTAWY: