sklep@atom-market.pl  tel. 698 528 222
Darmowa dostawa już od 600 zł !!!  Zakupy na raty od 300 zł!

NÓŻ DO FILETOWANIA HACCP 300 mm CZERWONY HENDI ZE STALI NIERDZEWNEJ

Symbol: 842522

Nóż do filetowania HACCP marki Hendi, nr kat. 842522 w kolorze czerwonym to dokłądne i precyzyjne narzędzie gastronomiczne o długości 300 mm i ostrzu 150 mm, wykonane ze stali nierdzewnej. Uchwyt z polipropylenu, zgodny z normami HACCP, zapewnia wygodny i bezpieczny chwyt, a możliwość mycia w zmywarce ułatwia utrzymanie higieny. Kolor czerwony uchwytu oznacza, że nóż jest przeznaczony do filetowania surowego mięsa.

DOSTĘPNOŚĆ: 86 szt.
20.46 25.83 -21%
20.46 25.83 -21%
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
19.07 19.07
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Kolor/Wzór
szt.
Informacja o produkcie: 698 528 222 Zadzwonić w sprawie produktu? Zostaw proszę telefon.
Wysyłka w ciągu:: 24 godziny
Cena przesyłki:
18.65
  • Kurier GLS 18.65
  • Kurier GLS (Pobranie) 24.99
Więcej o produkcie
Długość:
300
długość ostrza:
150
grubość:
0,9
grubość stali:
0,9

Nóż do filetowania HACCP czerwony 300 mm Hendi nr kat. 842522

Cechy noża do filetowania HACCP 842522:

  • Nóż do filetowania HACCP Hendi 300 mm czerwony to profesjonalne narzędzie zaprojektowane z myślą o intensywnej pracy w gastronomii i rygorystycznych wymogach systemu HACCP przeznaczony do surowego mięsa.
  • Dzięki ostrzu ze stali nierdzewnej 3CR13 o długości 150 mm, nóż zapewnia precyzyjne cięcie oraz długotrwałą ostrość, nawet podczas intensywnego użytkowania. 
  • Stal o grubości 0,9 mm gwarantuje wytrzymałość i odpowiednią sztywność.
  • Ergonomiczny uchwyt wykonany z antypoślizgowego polipropylenu odpowiada normom HACCP, co umożliwia przypisanie noża do konkretnych produktów spożywczych, minimalizując ryzyko zanieczyszczeń krzyżowych. 
  • Z długością uchwytu 150 mm nóż idealnie leży w dłoni, gwarantując komfort i bezpieczeństwo pracy.
  • Każdy nóż jest zapakowany w osobnym estetycznym blistrze.

Kolory rękojeści według systemu HACCP

  • Biały - do nabiału i pieczywa
  • Niebieski - do owoców morza i surowych ryb
  • Czerwony - do surowego mięsa
  • Żółty - do surowego drobiu
  • Brązowy - do wędlin i gotowanego mięsa
  • Zielony - do owoców i warzyw

Dane techniczne:

  • Marka: Hendi
  • Produkt: Nóż do filetowania HACCP
  • Materiały: Stal nierdzewna, polipropylen
  • Długość 300 mm
  • Szerokość 25 mm
  • Wysokość 40 mm
  • Długość ostrza 150 mm
  • Długość uchwytu 150  mm
  • Grubość 0,9 mm
  • Odpowiedni do kontaktu z żywnością i zmywarki do naczyń
  • Kolor: CZERWONY

Parametry:
Długość:
300
długość ostrza:
150
grubość:
0,9
grubość stali:
0,9
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
e-mail: ZAPYTAJ O PRODUKT LUB CZAS DOSTAWY
Podpis:
E-mail:
e-mail: ZAPYTAJ O PRODUKT LUB CZAS DOSTAWY: