• Kategorie
  • NÓŻ SANTOKU CHEF KUTY 180 mm OSTRZE ZE ŻŁOBIENIAMI AMBROGIO SANELLI C350.018

Symbol: C350.018

Nóż Santoku Chef nr kat. C350.018, długość ostrza 180 mm, długość całkowita 290 mm, kuty, Ambrogio Sanelli. Noże Lini Chef Ambrogio Sanelli są stworzone dla profesjonalnej gastronomii, ich idealnie ostre ostrza są wykonane z jednego kawałka stali nierdzewnej, starannie wykończone, wyostrzone i wypolerowane. Charakteryzują się wysoką jakością i siłą cięcia oraz odpornością na korozję.

Produkt na zamówienie
Zapytaj o termin dostawy tel. 698 528 222
164.14
164.14
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wpisz swój e-mail
Opinie
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki 18.65
Kurier GLS 18.65
Kurier GLS (Pobranie) 24.99
Dostępność 0 szt.
Zadzwonić w sprawie produktu? Zostaw proszę telefon.

Nóż kuty Santoku nr kat. C350.018, ostrze ze żłobieniami 180 mm, długość całkowita 290 mm Ambrogio Sanelli.

Cechy produktu:

  • Noże Lini Chef Ambrogio Sanelli są stworzone dla profesjonalnej gastronomii, ich idealnie ostre ostrza są wykonane z jednego kawałka stali nierdzewnej, starannie wykończone, wyostrzone i wypolerowane. 
  • Charakteryzują się wysoką jakością i siłą cięcia oraz odpornością na korozję. 
  • Pełny trzpień ostrza zachowuje jego równowagę i zapewnia długotrwałą żywotność.
  • Kolekcja zawiera widelec do mięs oraz ostrzałkę. 
  • Wykonany ze stali nierdzewnej.
  • Posiada szlif kulowy.
  • Twardość noży: 54-56 HRC
  • Doskonale skonstruowane uchwyty są nitowane i doskonale wyważone wykonane z syntetycznej żywicy POM.
  • Noży tych nie należy myć w zmywarkach.

Dane techniczne:

  • Marka: Ambrogio Sanelli
  • Materiały: Stal nierdzewna, Niemiecka Stal X50CrMoV15, POM (Polioksymetylen)
  • Długość uchwytu mm: 110
  • Wysokość mm: 17
  • Długość mm: 290
  • Długość ostrza mm: 180
  • Grubość mm: 2,5
  • Szerokość mm: 50
Długość 290
długość ostrza 180
opis kuty, ostrze ze żłobieniami
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia