sklep@atom-market.pl  tel. 698 528 222
Darmowa dostawa już od 600 zł !!!  Zakupy na raty od 300 zł!

Zapytaj o dostępność
Więcej informacji: tel. 698 528 222

MIKSER DWURAMIENNY 35L, 400V 1,5kW 5 PRĘDKOŚCI RESTO QUALITY RQBT24S

Symbol: RQBT24S

Mikser dwuramienny 35L, nr kat. RQBT24S, zasilanie: 400V, moc: 1,5 kW, wymiary: 450x710x910 mm, Resto Quality. Jest to w pełni profesjonalny dwuramienny mikser włoskiej produkcji. Pozwala na wygodne i sprawne przygotowywanie m.in. ciasta na chleb, pizzę i focaccię, w tym pizzę neapolitańską, kruchego ciasta i pieczywa, babki drożdżowe, odświeżanie zakwasu, oraz domowych receptur. Idealnie sprawdzi się w małych restauracjach, pizzeriach, cukierniach, piekarniach czy garmażeriach. Specjalna konstrukcja ramion odtwarza tradycyjne ruchy ręcznego wyrabiania ciasta - ugniatanie, podnoszenie, rozciąganie i składanie ciasta. Wymiary dzieży: ø430x300 mm.

DOSTĘPNOŚĆ: 0 szt.
33032.88 41291.10 -20%
33032.88 41291.10 -20%
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
41291.1 41291.1
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Inne pojemności:
szt.
Informacja o produkcie: 698 528 222 Zadzwonić w sprawie produktu? Zostaw proszę telefon.
Wysyłka w ciągu:: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier GLS 0
Więcej o produkcie
Informacje o bezpieczeństwie:
Posiada oznaczenie CE (zgodność z normami UE).

Mikser dwuramienny 35 litrów, 5 prędkości, do mieszania ciężkich ciast, nr kat. RQBT24S, 1,5kW wymiary: 450x710x910 mm, Resto Quality

Cechy produktu:

  • W pełni profesjonalny mikser dwuramienny włoskiej produkcji
  • Pozwala na przygotowywanie m.in. ciasta na chleb, pizzę i focaccię, w tym pizzę neapolitańską, kruchego ciasta i pieczywa, babki drożdżowe,
    odświeżanie zakwasu, oraz domowych receptur
  • Idealnie sprawdzi się w małych i średnich restauracjach, pizzeriach, cukierniach, piekarniach czy garmażeriach
  • Urządzenie wskazane jest szczególnie w przygotowywaniu delikatnego, miękkiego ciasta o wysokim stopniu napowietrzenia
  • Specjalna konstrukcja ramion odtwarza tradycyjne ruchy ręcznego wyrabiania ciasta (ugniatanie, podnoszenie, rozciąganie i składanie ciasta)
  • Wyrabianie w ten sposób ciasto jest jednorodne, bardzo dobrze natlenione, co prowadzi do jego szybkiego rozrostu i zwiększenia objętości produktu w najszybszym możliwym czasie
  • Ciasto podczas zagniatania nie nagrzewa się, zachowując stałą, niską temperaturę
  • Wyjątkowy opatentowany system pracy dwóch ramion miksera pozwala także na dokładne mieszanie surówek i różnego rodzaju farszu
  • Wyjmowane ramiona sprawiają, że czyszczenie elementów miksera jest wyjątkowo proste, łatwe i szybkie
  • 5 prędkości zagniatania ciasta, regulowane w zakresie 35-65 ruchów/min
  • Wyjątkowo prosta obsługa miksera, za pomocą dotykowych przycisków
  • Wyposażony w bardzo wydajny i cichy silnik indukcyjny
  • Mikser posiada stałą dzieżę
  • Urządzenie posiada osłonę zabezpieczającą misę na ciasto, umożliwiającą dodawanie dodatkowych składników do ciasta podczas obróbki
  • Dzieża, części obudowy oraz elementy ugniatające ciasto wykonane są z wysokiej jakości stali nierdzewnej
  • Elegancki wygląd i solidna konstrukcja
  • Dwukanałowy wyłącznik bezpieczeństwa
  • Dedykowana aplikacja mobilna z modułem Bluetooth "MixDrive", pozwalająca na zdalne sterowanie i zarządzanie pracą miksera, ustawianie parametrów takich jak prędkość czy czas pracy oraz diagnozowanie błędów i wyświetlanie informacji o potrzebie konserwacji urządzenia
  • Wyposażony w 4 kółka z blokadą, które pozwalają na swobodne przemieszczanie miksera
  • Wszystkie komponenty mające kontakt z żywnością spełniają wszystkie normy HACCP

Dane techniczne:

  • Wymiary zewnętrzne [mm]: 450x710x910
  • Wymiary dzieży [mm]: ø430x300
  •  Pojemność dzieży [l]: 35
  • Pojemność wsadu ciasta [kg]*: 3-24
  • Pojemność wsadu mąki [kg]: 2-15
  • Prędkość ramion [obr./min]: 35-65
  • Moc [kW]: 1,5
  • Napięcie [V]: 400 
  • Waga [kg]: 140

*Maksymalna pojemności wsadu ciasta odnosi się do stosunku mąki do wody 1:0,6 i może się różnić w zależności od przepisu.
Minimalna pojemności wsadu ciasta stanowi około 20% maksymalnej pojemności.
W przypadku ciast ciężkich o hydracji poniżej 55% - takich jak makarony jajeczne i ciasta drożdżowe, należy zmniejszyć maksymalny wsad mąki o 50%.

 Warunkiem udzielenia gwarancji na urządzenia siłowe (400V) i urządzenia gazowe z oferty Resto Quality jest wypełniona i podpisana przez technika z uprawnieniami (E1,E3) lista kontrolna pierwszego uruchomienia urządzenia

Parametry:
Informacje o bezpieczeństwie:
Posiada oznaczenie CE (zgodność z normami UE).

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Podmiotem odpowiedzialnym za produkt jest:

Resto Quality Sp. z o.o.

Zamknięta 10/1,

530-554 Kraków

Tel.: 12-307-06-72

Email: info@restoquality.pl

NIP: 675-150-38-22

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
e-mail: ZAPYTAJ O PRODUKT LUB CZAS DOSTAWY
Podpis:
E-mail:
e-mail: ZAPYTAJ O PRODUKT LUB CZAS DOSTAWY: