• Kategorie
  • Konwekcyjny piec do pizzy Prismafood Genius 44 dwukomorowy z okapem kondensacyjnym i komorą rozrostu, sterowany cyfrowo

Symbol: 1F201500
Produkt na zamówienie
Zapytaj o termin dostawy tel. 698 528 222
77166.02
77166.02
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wpisz swój e-mail
Opinie
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki 0
Kurier GLS 0
Dostępność 0 szt.
Zadzwonić w sprawie produktu? Zostaw proszę telefon.

Piec konwekcyjny do pizzy Prismafood Genius 44 - 2-komorowy, z okapem kondensacyjnym i komorą rozrostu, sterowany cyfrowo, to wykonane z najwyższą precyzją urządzenie umożliwiające sprawne przyrządzanie prawdziwej włoskiej pizzy o idealnej strukturze i wypieczeniu.


  • Do użytku w profesjonalnej gastronomii
  • 2 komory pieca ze stali nierdzewnej
  • Równoczesne pieczenie 4 pizz o średnicy 35 cm w jednej komorze
  • Dno komory wyłożone szamotem z umieszczonymi wewnątrz elementami grzejnymi
  • Sterowanie cyfrowe za pomocą dotykowego panelu
  • Innowacyjny system sterowania umożliwiający szybkie nagrzewanie do zadanej temperatury przy znacznej oszczędności energii
  • Grzałki: górna (6x750 W) i dolna (6x550 W)
  • Regulacja grzałek za pomocą niezależnych termostatów - możliwość ustawienia dwóch różnych temperatur
  • Cyrkulacja powietrza w komorze zapewniająca równomierne pieczenie
  • Bez konieczności obracania potraw podczas ich przyrządzania
  • Oświetlenie wewnątrz komory
  • Łatwe czyszczenie
  • Możliwość dokupienia generatora pary idealnego do przygotowywania pieczywa i ciast
  • Wymiary wewn. komory pieca: 720x720x(H)180 mm


  • Komora rozrostu wykonana ze stali nierdzewnej
  • Temperatura pracy: 0-60°C
  • Pojemność komory: 6 tac 600x400 (odległość między tacami 90 mm)
  • Napięcie: 230 V, moc: 2000 W
  • Wymiary: 1160x1110x900 mm


  • Okap kondensacyjny wykonany ze stali nierdzewnej
  • Natężenie przepływu 230 m3/h
  • Wymiary: 1160x1290x450 mm
Moc 2000
Napięcie 230
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia