• Kategorie
  • WILK DO MIĘSA 12 PROFI LINE 150kg/h HENDI 550W 210772

Symbol: 210772

Wilk do mięsa 12 Profi Line, nr kat. 210772, 230V/550W, 264x420x(H)548 mm, średnica sitka ø 69,8 mm, Hendi. Wilk do mięsa 12 Profi Line to wysokiej jakości profesjonalne urządzenie przeznaczone do mielenia wszystkich rodzajów mięsa bez kości i skóry. Obudowa wykonana w całości z wysokiej jakości polerowanej stali nierdzewnej. W zestawie znajdują się: 2 sitka ø 69,8 mm ze stali nierdzewnej z otworami ø6 mm i ø8 mm, nóż i ślimak wykonane ze stali nierdzewnej, lejek do kiełbas, kołek dociskowy.

Pasują do siebie:
2827.77 -27% 2078.41
2827.77 -27% 2078.41
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
1810.46 2226.87
szt. Dodaj do ulubionych
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Opinie
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki 0
Kurier GLS (Pobranie) 0
Kurier GLS 0
Dostępność 12 szt.

Informacja o produkcie: 698 528 222

Zadzwonić w sprawie produktu? Zostaw proszę telefon.

Maszynka wilk do mięsa 12 Profi Line, nr kat. 210772, 230V/550W, 264x420x(H)548 mm, średnica sitka ø 69,8 mm, Hendi.

Cechy produktu:

  • Wilk do mięsa 12 Profi Line to wysokiej jakości, profesjonalne urządzenia przeznaczone do mielenia wszystkich rodzajów mięsa bez kości i skóry.
  • Obudowa wykonana w całości z wysokiej jakości polerowanej stali nierdzewnej.
  • Demontowalna gardziel ze stali chirurgicznej 304 18/10, prosty demontaż gardzieli i wszystkich wewnętrznych części ułatwia czyszczenie urządzenia.
  • Silnik z zabezpieczeniem przed przegrzaniem.
  • Prędkość obrotowa 165 obr./min.
  • Maszyna wyposażona w rewers w przypadku zatkania gardzieli.
  • Przycisk resetujący do ochrony urządzenia przed przeciążeniem.
  • Taca załadowcza wykonana ze stali nierdzewnej.
  • Współczynnik szczelności IPX1.
  • Wygodny uchwyt na górze korpusu do przenoszenia.
  • Dla stabilności wilk został wyposażony w antypoślizgowe nóżki.
  • Nóż i ślimak zostały wykonane ze stali nierdzewnej, lejek do kiełbas z polipropylenu, kołek dociskowy z polietylenu.
  • Wilk nie jest przeznaczony do pracy ciągłej - po 45 min. pracy wyłączyć do ostygnięcia.
  • Mocny silnik o mocy chwilowej nawet do 735 W.
  • Wydajność chwilowa: do 150 kg/h.

W zestawie znajdują się:

  • 2 sitka ø 69,8 mm ze stali nierdzewnej z otworami ø6 mm i ø8 mm
  • Nóż i ślimak wykonane ze stali nierdzewnej
  • Lejek do kiełbas z polipropylenu
  • Kołek dociskowy wykonany z polietylenu.

Dane techniczne:

  • Marka: Hendi
  • Linia: Profi Line
  • Średnica sitka: ø 69,8 mm
  • Wydajność kg/h 150
  • Napięcie V: 230
  • Moc wejściowa W: 550
  • Długość mm: 264
  • Szerokość mm: 420
  • Wysokość mm: 548
  • Waga kg: 24,5
Moc 550
Napięcie 230
opis WILK DO MIĘSA TOP LINE 12

Instrukcja obsługi wilka do mięsa 12 Profi Line Hendi 210772 PDF Document

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia