sklep@atom-market.pl  tel. 698 528 222
Darmowa dostawa już od 600 zł !!!  Zakupy na raty od 300 zł!

Zapytaj o dostępność
Więcej informacji: tel. 698 528 222

Prasa do ciasta do pizzy Cuppone Pizzaform | Ø50-52 cm | 400 placków/h | 6,6 kW | PZF/50DS

Symbol: PZF/50DS
DOSTĘPNOŚĆ: 0 szt.
36417.84 45522.30 -20%
36417.84 45522.30 -20%
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
45522.3 45522.3
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Informacja o produkcie: 698 528 222 Zadzwonić w sprawie produktu? Zostaw proszę telefon.
Wysyłka w ciągu:: 14 dni
Cena przesyłki:
0
  • Kurier GLS 0
Więcej o produkcie
PRODUKT NA ZAMÓWIENIE:
CZAS REALIZACJI 14 DNI
Cuppone włoska jakość od 1963 roku Cuppone to włoski producent działający na rynku gastronomicznym od ponad 60 lat, specjalizujący się w produkcji pieców i pras do pizzerii, piekarni, restauracji. Rzetelna praca, precyzja i przykładanie wagi do najwyższej jakości wykonania sprawiły, że Cuppone jest obecnie światowym liderem w produkcji pieców gastronomicznych i pras do pizzy. Aby zagwarantować doskonałą jakość produktu, rodzina Cuppone zdecydowała się na opracowanie wszystkich etapów produkcji we własnym zakresie - na powierzchni około 5000 metrów kwadratowych od projektowania po obróbkę i montaż gotowego urządzenia Trzonem firmy jest dział badań i inżynierii, w którym dzięki doskonałej pracy zespołowej powstają nowe piece i zaawansowane projekty, a produkty są testowane we współpracy z profesjonalistami z branży, aby zaspokoić wszystkie potrzeby rynku, od małych sklepów po duże sieci    Opis: Profesjonalna prasa do ciasta włoskiej produkcji Cuppone Pizzaform pozwala na łatwe formowanie ciasta na pizzę Dzięki prasie do ciasta, znacznie przyśpieszymy i ułatwimy codzienną pracę w pizzerii Pozwala na uzyskanie do 400 jednakowych podkładów do pizzy w ciągu jednej godziny Obudowa wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej Solidna, trwała i wyjątkowo prosta w czyszczeniu i utrzymaniu w czystości konstrukcja Prosta obsługa za pomocą elektronicznego panelu sterowania Elektroniczna kontrola temperatury formy do pizzy (zalecana 160°C) Elektroniczna kontrola czasu zgniotu ciasta Prosta i precyzyjna regulacja grubości ciasta za pomocą dźwigni Urządzenie usuwa część wilgoci z ciasta, skracając w ten sposób czas pieczenia i zwiększając chrupkość Zastosowana technologia specjalnych chromowanych płyt zapobiega przywieraniu ciasta, a także umożliwia pokrycie produktu warstwą skrobi dzięki czemu zachowuje świeżość na dłużej Płyty dociskające dostępne w dwóch kształtach w zależności od wyboru modelu "DS" zaokrąglone stosowane by uzyskać pizzę z rantem oraz "DP" płaskie  Ruchoma osłona górnej płyty Zawartość wody w cieście powinna wynosić 50-70% Nie nadaje się do ciasta bezglutenowego   Wyposażenie opcjonalne: SPZF - Podstawa pod prase do pizzy Pizzaform   Parametry techniczne: Wymiary zewnętrzne [mm]: 560x710x860 Średnica ciasta [mm]: 500-520 Waga prasowanego ciasta [g]: 600/800 Wydajność [ciast/h]: 400 Moc [kW]: 6,6 Zasilanie [V]: 400 Waga [kg]: 234           Warunkiem udzielenia gwarancji na urządzenia siłowe (400V) i urządzenia gazowe z oferty Resto Quality jest wypełniona i podpisana przez technika z uprawnieniami (E1,E3) lista kontrolna pierwszego uruchomienia urządzenia
Parametry:
PRODUKT NA ZAMÓWIENIE:
CZAS REALIZACJI 14 DNI
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
e-mail: ZAPYTAJ O PRODUKT LUB CZAS DOSTAWY
Podpis:
E-mail:
e-mail: ZAPYTAJ O PRODUKT LUB CZAS DOSTAWY: