sklep@atom-market.pl  tel. 698 528 222
Darmowa dostawa już od 600 zł !!!  Zakupy na raty od 300 zł!

POJEMNIK KITCHEN LINE 1,5L GN 2/3 354x325x20 mm HENDI 806203

Symbol: 806203

Pojemnik Kitchen Line 1,5L, nr kat. 806203, GN 2/3: 354x325x20 mm, HENDI. Pojemnik GN 2/3 Kitchen Line to uniwersalne, niezbędne naczynie, umożliwiające bezpieczne przechowywanie żywności. Pojemnik nadaje się do używania w piecach konwekcyjnych, lodówkach, bemarach i podgrzewaczach. Jego odporność termiczna to -40°C do 300°C. Pojemniki GN Kitchen Line można myć w zmywarkach.

DOSTĘPNOŚĆ: 571 szt.
59.04
59.04
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Informacja o produkcie: 698 528 222 Zadzwonić w sprawie produktu? Zostaw proszę telefon.
Wysyłka w ciągu:: 24 godziny
Cena przesyłki:
18.65
  • Kurier GLS 18.65
  • Kurier GLS (Pobranie) 24.99
Więcej o produkcie
Głębokość:
20, 20
GN:
,
grubość:
0,6
Pojemność (l):
1,5

Pojemnik Kitchen Line 1,5L GN 2/3, nr kat. 806203, wymiary: 354x325x20 mm, Hendi.

Cechy produktu:

  • Pojemnik GN Kitchen Line został wykonany ze stali nierdzewnej.
  • Gładkie krawędzie pozwalają utrzymać czystość.
  • Specjalnie wzmocnione narożniki zapewniają stabilność.
  • Oznaczenie rozmiaru GN pojemnika został oznaczony na narożnikach pojemnika.
  • Pojemniki GN Kitchen Line mogą być piętrowane.
  • Można ich używać w piecach konwekcyjnych, lodówkach, bemarach i podgrzewaczach.
  • Odporność termiczna od -40°C do 300°C.
  • Pojemniki GN Kitchen Line można myć w zmywarkach.

Dane techniczne:

  • Marka: Hendi
  • Product Line: Kitchen Line
  • Wytrzymałość na temperaturę (°C): -40 do 300
  • Materiały: Stal nierdzewna
  • Rozmiar GN: GN 2/3: 354x325
  • Wysokość mm: 20
  • Długość mm: 354
  • Szerokość mm: 325
  • Grubość mm: 0.6
Parametry:
Głębokość:
20, 20
GN:
,
grubość:
0,6
Pojemność (l):
1,5
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
e-mail: ZAPYTAJ O PRODUKT LUB CZAS DOSTAWY
Podpis:
E-mail:
e-mail: ZAPYTAJ O PRODUKT LUB CZAS DOSTAWY: