sklep@atom-market.pl  tel. 698 528 222
Darmowa dostawa już od 600 zł !!!  Zakupy na raty od 300 zł!

NÓŻ DO KEBABU SHOARMY HACCP 490 mm ZE SZLIFEM KULOWYM HENDI

Symbol: 842966

Nóż HACCP brązowy 490 mm do skrawania kebabu, shoarmy, pieczonej szynki marki Hendi, nr kat. 842966 jest wykonany z doskonałej stali nierdzewnej 3Cr13 Uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP, każdy nóż jest zapakowany w osobnym blistrze. Nóż może być myty w zmywarce. Długośc całkowita noża to 490 mm, długość ostrza: 350 mm.

DOSTĘPNOŚĆ: 314 szt.
41.07 51.66 -20%
41.07 51.66 -20%
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
51.66 51.66
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Informacja o produkcie: 698 528 222 Zadzwonić w sprawie produktu? Zostaw proszę telefon.
Wysyłka w ciągu:: 24 godziny
Cena przesyłki:
18.65
  • Kurier GLS 18.65
  • Kurier GLS (Pobranie) 24.99
Więcej o produkcie
Długość:
350/490
długość ostrza:
350, 350
grubość stali:
1,7

Nóż do kebabu i shoarmy HACCP brązowy 490 mm Hendi nr kat. 842966

Cechy noża do kebabu HACCP 842966:

  • Nóż do kebabu HACCP Hendi 490 mm brązowy to profesjonalne narzędzie zaprojektowane z myślą o intensywnej pracy w gastronomii i rygorystycznych wymogach systemu HACCP. 
  • Dzięki ostrzu ze stali nierdzewnej 3CR13 o długości 350 mm, nóż zapewnia precyzyjne cięcie oraz długotrwałą ostrość, nawet podczas intensywnego użytkowania. 
  • Stal o grubości 1,7 mm gwarantuje wytrzymałość i odpowiednią sztywność, co pozwala na bezproblemowe krojenie zarówno mięsa, jak i warzyw. 
  • Ergonomiczny uchwyt wykonany z antypoślizgowego polipropylenu odpowiada normom HACCP, co umożliwia przypisanie noża do konkretnych produktów spożywczych, minimalizując ryzyko zanieczyszczeń krzyżowych. 
  • Z długością uchwytu 140 mm nóż idealnie leży w dłoni, gwarantując komfort i bezpieczeństwo pracy.
  • Każdy nóż jest zapakowany w osobnym estetycznym blistrze.

Kolory rękojeści według systemu HACCP

  • Biały - do nabiału i pieczywa
  • Niebieski - do owoców morza i surowych ryb
  • Czerwony - do surowego mięsa
  • Żółty - do surowego drobiu
  • Brązowy - do wędlin i gotowanego mięsa
  • Zielony - do owoców i warzyw

Dane techniczne:

  • Marka: Hendi
  • Produkt: Nóż kuchenny HACCP
  • Materiały: Stal nierdzewna, polipropylen
  • Długość 490 mm
  • Szerokość 25 mm
  • Wysokość 40 mm
  • Długość ostrza 350 mm
  • Długość uchwytu 140  mm
  • Grubość 1,7 mm
  • Odpowiedni do kontaktu z żywnością i zmywarki do naczyń
  • Kolor: BRĄZOWY

Parametry:
Długość:
350/490
długość ostrza:
350, 350
grubość stali:
1,7

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Podmiotem odpowiedzialnym za produkt jest:
Hendi Polska Sp. z o.o.
ul. Firmowa 12, 62-023 Robakowo
Mail: witaj@hendi.com
Infolinia: +48 61 658 70 00
Ul. Firmowa 12 
Robakowo, 62-023 Gądki,
NIP: 7792270344

BDO: 000008971

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
e-mail: ZAPYTAJ O PRODUKT LUB CZAS DOSTAWY
Podpis:
E-mail:
e-mail: ZAPYTAJ O PRODUKT LUB CZAS DOSTAWY: