• Kategorie
  • NÓŻ DO CHLEBA ZĄBKOWANY CHEF KUTY 310 mm AMBROGIO SANELLI C365.020

Symbol: C365.020

Nóż do chleba ząbkowany Chef nr kat. C365.020, długość ostrza 200 mm, długość całkowita 310 mm, kuty, Ambrogio Sanelli. Noże Lini Chef Ambrogio Sanelli są stworzone dla profesjonalnej gastronomii, ich idealnie ostre ostrza są wykonane z jednego kawałka stali nierdzewnej, starannie wykończone, wyostrzone i wypolerowane. Charakteryzują się wysoką jakością i siłą cięcia oraz odpornością na korozję.

119.76
119.76
szt. Dodaj do ulubionych
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Opinie
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki 18.65
Kurier GLS 18.65
Kurier GLS (Pobranie) 24.99
Dostępność 10 szt.

Informacja o produkcie: 698 528 222

Zadzwonić w sprawie produktu? Zostaw proszę telefon.

Nóż kuty ząbkowany do chleba nr kat. C365.020, ostrze 200 mm, długość całkowita 310 mm Ambrogio Sanelli.

Cechy produktu:

  • Noże Lini Chef Ambrogio Sanelli są stworzone dla profesjonalnej gastronomii, ich idealnie ostre ostrza są wykonane z jednego kawałka stali nierdzewnej, starannie wykończone, wyostrzone i wypolerowane. 
  • Charakteryzują się wysoką jakością i siłą cięcia oraz odpornością na korozję. 
  • Pełny trzpień ostrza zachowuje jego równowagę i zapewnia długotrwałą żywotność.
  • Kolekcja zawiera widelec do mięs oraz ostrzałkę. 
  • Wykonany ze stali nierdzewnej.
  • Twardość noży: 54-56 HRC
  • Doskonale skonstruowane uchwyty są nitowane i doskonale wyważone wykonane z syntetycznej żywicy POM.
  • Noży tych nie należy myć w zmywarkach.

Dane techniczne:

  • Marka: Ambrogio Sanelli
  • Materiały: Stal nierdzewna, Niemiecka Stal X50CrMoV15, POM (Polioksymetylen)
  • Długość ostrza mm: 200
  • Długość uchwytu mm: 110
  • Wysokość mm: 17
  • Długość mm: 310
  • Grubość mm: 1,5
  • Szerokość mm: 28
Długość 310
długość ostrza 200
opis kuty, ząbkowane ostrze

Deklaracja kontaktu z żywnością: PDF Document

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia