raty przez
internet leasing przez internet
  • Kategorie
  • WILK DO MIĘSA 12 ZE ŚLIMAKIEM ZE STALI NIERDZEWNEJ HENDI 282200

Symbol: 282200

Wilk do mięsa 12 ze ślimakiem ze stali nierdzewnej Profi Line, nr kat. 282200, 230V/750W, 370x220x(H)440 mm Hendi. Wilk do mięsa 12 ze ślimakiem ze stali nierdzewnej przeznaczony jest dla małych restauracji, pensjonatów, pizzerii i stołówek. W zestawie znajduje się sitko ø70 mm z otworami śr.6 mm ze stali nierdzewnej.

3934.77 -21% 3098.63
3934.77 -21% 3098.63
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
3199 3934.77
szt. Dodaj do ulubionych
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Opinie
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki 0
Kurier GLS (Pobranie) 0
Kurier DPD (Pobranie) 0
Kurier GLS 0
Kurier DPD 0
Dostępność 16 szt.
Waga 0.15 kg

Informacja o produkcie: 698 528 222

Zadzwonić w sprawie produktu? Zostaw proszę telefon.

Wilk do mięsa 12 ze ślimakiem ze stali nierdzewnej Profi Line, nr kat. 282200, 230V/750W, 370x220x(H)440 mm Hendi.

Cechy produktu:

  • Wilk do mięsa 12 ze ślimakiem ze stali nierdzewnej przeznaczony jest dla małych restauracji, pensjonatów, pizzerii i stołówek.
  • Lej załadowczy, pojemnik na mięso i wałek ślimakowy wykonano ze stali nierdzewnej 
  • Wałek ślimakowy ze stali nierdzewnej
  • Korpus, lej załadowczy i pojemnik na mięso ze stali nierdzewnej
  • Kołek dociskowy z polietylenu
  • Wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha)
  • Sitko ø70 mm z otworami śr.6 mm ze stali nierdzewnej
  • Antypoślizgowe nóżki
  • Waga: 19 kg
  • Wydajność chwilowa: 200 kg/h
  • Nie jest przeznaczony do pracy ciągłej, wymaga przerwy w pracy i stanu, w którym silnik nie ulega przegrzaniu. 

Dane techniczne:

  • Marka:  Hendi
  • Linia: Profi Line
  • Materiały: Aluminium, Stal nierdzewna, PET (Politereftalan etylenu)
  • Wydajność kg/h 150
  • Napięcie V: 230
  • Moc wejściowa W: 750
  • Szerokość mm:  220
  • Wysokość mm: 440
  • Waga kg: 19
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia