-
-
Koszyk jest pustySuma Netto 0Suma Brutto 0
- Kategorie
-
SZAFA DO SEZONOWANIA MIĘSA PODBLATOWA 98L 595x620x830 mm HENDI 221426
Symbol:
221426
Szafa do sezonowania mięsa podblatowa 98L, nr kat. 221426, napięcie: 220-240V, moc: 170W, wymiary: 595x620x830 mm Hendi. Szafa do sezonowania mięsa zapewnia kontrolowane środowisko do dojrzewania mięsa, termiczne, wentylacyjne i zapewnia odpowiednią wilgotność. Szafa jest stworzona po to, aby stworzyć mikroklimat wykorzystywany do tradycyjnego, naturalnego dojrzewania kruchego i smaczego mięsa. Posiada lampe UVC o działaniu antybakteryjnym, a równomierna syrkulacja zapewnia równe, suszenie.
11068.77
-16%
9259.03
11068.77 -16% 9259.03
11068.77 -16% 9259.03
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
8065.36
9920.39
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Opinie | |
Wysyłka w ciągu: | 24 godziny |
Cena przesyłki | 0 |
Dostępność | 2 szt. |
Kod kreskowy | |
EAN | 8711369221426 |
Informacja o produkcie: 698 528 222
Zadzwonić w sprawie produktu? Zostaw proszę telefon. |
Szafa do sezonowania mięsa podblatowa 98L, nr kat. 221426, 170W, 595x620x830 mm Hendi
Cechy produktu:
- Szafa do dojrzewania mięsa to profesjonalne urządzenie, które przeznaczone jest do dojrzewania mięs i wędlin.
- Obudowa szafy, rama drzwi, uchwyt drzwi wykonane zostały ze stali nierdzewnej AISI 304.
- Drzwi wykonane zostały z 2 warstw hartowanego szkła powlekanego, niskoemisyjnego, które zwiększa wydajność energetyczną szafy poprzez blokowanie promieniowania UV oraz przedostawania się ciepła z zewnątrz.
- Zamek w drzwiach w standardzie.
- Pojemnik na wodę destylowaną wykonany z tworzywa ABS – wodę destylowaną należy uzupełnić ręcznie.
- Powiadomienie na ekranie oraz alarm dźwiękowy sygnalizują niską wilgotność poniżej 15% i konieczność uzupełnienia wody.
- Alarm sygnalizujący drzwi pozostające otwarte przez więcej niż 3,5 minuty – zabezpieczenie przed niekontrolowanym zaburzeniem warunków panujących w komorze.
- Wbudowana lampa UVC do sterylizacji zapobiega rozwojowi bakterii i gwarantuje bezpieczne środowiska dla mięsa; po otwarciu drzwi szafy w trakcie procesu sezonowania bakterie nie będą miały szansy się rozwinąć.
- Chłodzenie w szafie jest wymuszone wentylatorem.
- Automatyczne odparowanie pary wodnej.
- Światła LED ulokowane po obu stronach komory oraz na suficie.
- Regulowany zakres wilgotności: 60-85%.
- Aktualny poziom wilgotności jest wyświetlany na panelu.
W szafie znajdują się:
- 1 półka,
- drążek do zawieszania haków,
- 3 haki,
- tacka na sól (sól nie jest w zestawie),
wszystkie powyższe elementy są wykonane ze stali nierdzewnej AISI 304.
Dane techniczne:
- Marka: Hendi
- Rodzaj izolacji: Cyklopentan
- Moc wejściowa W: 170
- Panel sterowania: Cyfrowy
- Poziom hałasu dB: 69
- Zakres temperatury: 1-25℃.
- Maksymalna pojemność: 61
- Odległość pomiędzy tacami mm: 90
- Szerokość mm: 620
- Długość mm: 595
- Wysokość mm: 830
- Waga netto kg: 48
- Rodzaj półki: Gretingowa
- Czynnik chłodniczy: R600a.
- Maksymalny udźwig drążka do haków: 50 kg.
- Maksymalny udźwig na 1 hak: 25 kg.
- Maksymalny udźwig na półkę: 30 kg.
Długość | 595 |
Moc | 170 |
Napięcie | 220-240 |
Pojemność (l) | 98 |
Szerokość | 570 |
Wysokość | 820 |
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.