sklep@atom-market.pl  tel. 698 528 222
Darmowa dostawa już od 600 zł !!!  Zakupy na raty od 300 zł!

SZAFA DO SEZONOWANIA MIĘSA PODBLATOWA 98L 595x620x830 mm HENDI 221426

Symbol: 221426

Szafa do sezonowania mięsa podblatowa 98L, nr kat. 221426, napięcie: 220-240V, moc: 170W, wymiary: 595x620x830 mm Hendi. Szafa do sezonowania mięsa zapewnia kontrolowane środowisko do dojrzewania mięsa, termiczne, wentylacyjne i zapewnia odpowiednią wilgotność. Szafa jest stworzona po to, aby stworzyć mikroklimat wykorzystywany do tradycyjnego, naturalnego dojrzewania kruchego i smaczego mięsa. Posiada lampe UVC o działaniu antybakteryjnym, a równomierna syrkulacja zapewnia równe, suszenie.

DOSTĘPNOŚĆ: 2 szt.
9282.42 11683.77 -21%
9282.42 11683.77 -21%
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
8628.18 8628.18
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Informacja o produkcie: 698 528 222 Zadzwonić w sprawie produktu? Zostaw proszę telefon.
Wysyłka w ciągu:: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier GLS 0
Więcej o produkcie
Długość:
595
Moc:
170
Napięcie:
220-240
Pojemność (l):
98
Szerokość:
570
Wysokość:
820

Szafa do sezonowania mięsa podblatowa 98L, nr kat. 221426, 170W, 595x620x830 mm Hendi

Cechy produktu:

  • Szafa do dojrzewania mięsa to profesjonalne urządzenie, które przeznaczone jest do dojrzewania mięs i wędlin.
  • Obudowa szafy, rama drzwi, uchwyt drzwi wykonane zostały ze stali nierdzewnej AISI 304. 
  • Drzwi wykonane zostały z 2 warstw hartowanego szkła powlekanego, niskoemisyjnego, które zwiększa wydajność energetyczną szafy poprzez blokowanie promieniowania UV oraz przedostawania się ciepła z zewnątrz. 
  • Zamek w drzwiach w standardzie. 
  • Pojemnik na wodę destylowaną wykonany z tworzywa ABS – wodę destylowaną należy uzupełnić ręcznie. 
  • Powiadomienie na ekranie oraz alarm dźwiękowy sygnalizują niską wilgotność poniżej 15% i konieczność uzupełnienia wody. 
  • Alarm sygnalizujący drzwi pozostające otwarte przez więcej niż 3,5 minuty – zabezpieczenie przed niekontrolowanym zaburzeniem warunków panujących w komorze. 
  • Wbudowana lampa UVC do sterylizacji zapobiega rozwojowi bakterii i gwarantuje bezpieczne środowiska dla mięsa; po otwarciu drzwi szafy w trakcie procesu sezonowania bakterie nie będą miały szansy się rozwinąć. 
  • Chłodzenie w szafie jest wymuszone wentylatorem. 
  • Automatyczne odparowanie pary wodnej. 
  • Światła LED ulokowane po obu stronach komory oraz na suficie. 
  • Regulowany zakres wilgotności: 60-85%. 
  • Aktualny poziom wilgotności jest wyświetlany na panelu. 

W szafie znajdują się:

  • 1 półka,
  • drążek do zawieszania haków,
  • 3 haki,
  • tacka na sól (sól nie jest w zestawie),

wszystkie powyższe elementy są wykonane ze stali nierdzewnej AISI 304.

Dane techniczne:

  • Marka: Hendi
  • Rodzaj izolacji: Cyklopentan
  • Moc wejściowa W: 170
  • Panel sterowania: Cyfrowy
  • Poziom hałasu dB: 69
  • Zakres temperatury: 1-25℃. 
  • Maksymalna pojemność: 61
  • Odległość pomiędzy tacami mm: 90
  • Szerokość mm: 620
  • Długość mm: 595
  • Wysokość mm: 830
  • Waga netto kg: 48
  • Rodzaj półki: Gretingowa
  • Czynnik chłodniczy: R600a. 
  • Maksymalny udźwig drążka do haków: 50 kg. 
  • Maksymalny udźwig na 1 hak: 25 kg.
  • Maksymalny udźwig na półkę: 30 kg.
Parametry:
Długość:
595
Moc:
170
Napięcie:
220-240
Pojemność (l):
98
Szerokość:
570
Wysokość:
820
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
e-mail: ZAPYTAJ O PRODUKT LUB CZAS DOSTAWY
Podpis:
E-mail:
e-mail: ZAPYTAJ O PRODUKT LUB CZAS DOSTAWY: