-
-
Koszyk jest pustySuma Netto 0Suma Brutto 0
- Kategorie
-
SZAFA DO SEZONOWANIA MIĘSA 233L 595x760x1270 mm HENDI 221433
Symbol:
221433
Szafa do sezonowania mięsa 233L, nr kat. 221433, 220-240V, moc: 170W, wymiary: 595x760x1270 mm Hendi. Szafa do sezonowania mięsa zapewnia kontrolowane środowisko do dojrzewania mięsa, termiczne, wentylacyjne i zapewnia odpowiednią wilgotność. Szafa jest stworzona po to, aby stworzyć mikroklimat wykorzystywany do tradycyjnego, naturalnego dojrzewania kruchego i smaczego mięsa. Posiada lampe UVC o działaniu antybakteryjnym, a równomierna syrkulacja zapewnia równe, suszenie.
13528.77
-24%
10341.39
13528.77 -24% 10341.39
13528.77 -24% 10341.39
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
9008.18
11080.06
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Opinie | |
Wysyłka w ciągu: | 24 godziny |
Cena przesyłki | 0 |
Dostępność | 2 szt. |
Kod kreskowy | |
EAN | 8711369221433 |
Informacja o produkcie: 698 528 222
Zadzwonić w sprawie produktu? Zostaw proszę telefon. |
Szafa do sezonowania mięsa 233L, nr kat. 221433, 170W, 595x760x1270 mm Hendi
Cechy produktu:
- Szafa do dojrzewania mięsa to profesjonalne urządzenie, które przeznaczone jest do dojrzewania mięs i wędlin.
- Innowacyjna technologia umożliwia stałą kontrolę nad procesem sezonowania poprzez utrzymywanie stabilnej wentylacji, regulowanej wilgotności powietrza oraz sterylizacji.
- Obudowa szafy, rama drzwi, uchwyt drzwi wykonane zostały ze stali nierdzewnej AISI 304.
- Drzwi wykonane zostały z 2 warstw hartowanego szkła powlekanego, niskoemisyjnego, które zwiększa wydajność energetyczną szafy poprzez blokowanie promieniowania UV oraz przedostawania się ciepła z zewnątrz.
- Zamek w drzwiach w standardzie.
- Pojemnik na wodę destylowaną wykonany z tworzywa ABS – wodę destylowaną należy uzupełnić ręcznie.
- Powiadomienie na ekranie oraz alarm dźwiękowy sygnalizują niską wilgotność poniżej 15% i konieczność uzupełnienia wody.
- Alarm sygnalizujący drzwi pozostające otwarte przez więcej niż 3,5 minuty – zabezpieczenie przed niekontrolowanym zaburzeniem warunków panujących w komorze.
- Wbudowana lampa UVC do sterylizacji zapobiega rozwojowi bakterii i gwarantuje bezpieczne środowiska dla mięsa; po otwarciu drzwi szafy w trakcie procesu sezonowania bakterie nie będą miały szansy się rozwinąć.
- Chłodzenie w szafie jest wymuszone wentylatorem.
- Automatyczne odparowanie pary wodnej.
- Światła LED ulokowane po obu stronach komory oraz na suficie.
- Regulowany zakres wilgotności: 60-85%.
- Aktualny poziom wilgotności jest wyświetlany na panelu.
W szafie znajdują się:
- 3 półki,
- drążek do zawieszania haków,
- 3 haki,
- tacka na sól - sól nie jest dołączona do zestawu
wszystkie powyższe elementy są wykonane ze stali nierdzewnej AISI 304.
Dane techniczne:
- Marka: Hendi
- Rodzaj izolacji: Cyklopentan
- Moc wejściowa W: 170
- Panel sterowania: Cyfrowy
- Poziom hałasu dB: 69
- Zakres temperatury: 1-25℃.
- Maksymalna pojemność kg: 126
- Odległość pomiędzy tacami mm: 90
- Szerokość mm: 760
- Długość mm: 595
- Wysokość mm: 1270
- Waga netto kg: 67
- Czynnik chłodniczy: R600a.
- Maksymalny udźwig drążka do haków: 50 kg.
- Maksymalny udźwig na 1 hak: 25 kg.
- Maksymalny udźwig na półkę: 30 kg.
Długość | 595 |
Moc | 170 |
Napięcie | 220/240 |
Pojemność (l) | 233 |
Szerokość | 760 |
Wysokość | 1270 |
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.