• Kategorie
  • SZAFA DO SEZONOWANIA MIĘSA 233L 595x760x1270 mm HENDI 221433

Symbol: 221433

Szafa do sezonowania mięsa 233L, nr kat. 221433, 220-240V, moc: 170W, wymiary: 595x760x1270 mm Hendi. Szafa do sezonowania mięsa zapewnia kontrolowane środowisko do dojrzewania mięsa, termiczne, wentylacyjne i zapewnia odpowiednią wilgotność. Szafa jest stworzona po to, aby stworzyć mikroklimat wykorzystywany do tradycyjnego, naturalnego dojrzewania kruchego i smaczego mięsa. Posiada lampe UVC o działaniu antybakteryjnym, a równomierna syrkulacja zapewnia równe, suszenie.

13528.77 -10% 12125.16
13528.77 -10% 12125.16
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
10999 13528.77
szt. Dodaj do ulubionych
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Opinie
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki 0
Kurier GLS 0
Kurier DPD 0
Dostępność 2 szt.
Waga 0.15 kg

Informacja o produkcie: 698 528 222

Zadzwonić w sprawie produktu? Zostaw proszę telefon.

Szafa do sezonowania mięsa 233L, nr kat. 221433, 170W, 595x760x1270 mm Hendi

Cechy produktu:

  • Szafa do dojrzewania mięsa to profesjonalne urządzenie, które przeznaczone jest do dojrzewania mięs i wędlin.
  • Innowacyjna technologia umożliwia stałą kontrolę nad procesem sezonowania poprzez utrzymywanie stabilnej wentylacji, regulowanej wilgotności powietrza oraz sterylizacji.
  • Obudowa szafy, rama drzwi, uchwyt drzwi wykonane zostały ze stali nierdzewnej AISI 304. 
  • Drzwi wykonane zostały z 2 warstw hartowanego szkła powlekanego, niskoemisyjnego, które zwiększa wydajność energetyczną szafy poprzez blokowanie promieniowania UV oraz przedostawania się ciepła z zewnątrz. 
  • Zamek w drzwiach w standardzie. 
  • Pojemnik na wodę destylowaną wykonany z tworzywa ABS – wodę destylowaną należy uzupełnić ręcznie. 
  • Powiadomienie na ekranie oraz alarm dźwiękowy sygnalizują niską wilgotność poniżej 15% i konieczność uzupełnienia wody. 
  • Alarm sygnalizujący drzwi pozostające otwarte przez więcej niż 3,5 minuty – zabezpieczenie przed niekontrolowanym zaburzeniem warunków panujących w komorze. 
  • Wbudowana lampa UVC do sterylizacji zapobiega rozwojowi bakterii i gwarantuje bezpieczne środowiska dla mięsa; po otwarciu drzwi szafy w trakcie procesu sezonowania bakterie nie będą miały szansy się rozwinąć. 
  • Chłodzenie w szafie jest wymuszone wentylatorem. 
  • Automatyczne odparowanie pary wodnej. 
  • Światła LED ulokowane po obu stronach komory oraz na suficie. 
  • Regulowany zakres wilgotności: 60-85%. 
  • Aktualny poziom wilgotności jest wyświetlany na panelu. 

W szafie znajdują się:

  • 3 półki,
  • drążek do zawieszania haków,
  • 3 haki,
  • tacka na sól - sól nie jest dołączona do zestawu

wszystkie powyższe elementy są wykonane ze stali nierdzewnej AISI 304.

Dane techniczne:

  • Marka: Hendi
  • Rodzaj izolacji: Cyklopentan
  • Moc wejściowa W: 170
  • Panel sterowania: Cyfrowy
  • Poziom hałasu dB: 69
  • Zakres temperatury: 1-25℃. 
  • Maksymalna pojemność kg: 126
  • Odległość pomiędzy tacami mm: 90
  • Szerokość mm: 760
  • Długość mm: 595
  • Wysokość mm: 1270
  • Waga netto kg: 67
  • Czynnik chłodniczy: R600a. 
  • Maksymalny udźwig drążka do haków: 50 kg. 
  • Maksymalny udźwig na 1 hak: 25 kg.
  • Maksymalny udźwig na półkę: 30 kg.
Długość 595
Moc 170
Napięcie 220/240
Pojemność (l) 233
Szerokość 760
Wysokość 1270
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia