Podstawa pod piec, prowadnice 6x GN1/1, o wym. 500x736x770 mm
Symbol:
229545
DOSTĘPNOŚĆ:
2
szt.
Cena:488.46
Cena:488.46
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Informacja o produkcie: 698 528 222
Dostępność i dostawa
Wysyłka w ciągu:: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
Kurier GLS (Pobranie)0
Kurier GLS0
Więcej o produkcie
wymiary zewnętrzne:
wymiary 500x736x(H)770 mm
Kod kreskowy:
EAN:
8711369229545
Seria nowoczesnych pieców konwekcyjno-parowych MILLENIAL BLACK MASK COMPACT idealnie znajdzie swoje przeznaczenie wszędzie tam, gdzie każdy centymetr powierzchni jest niezwykle ważny. Tylko 500 mm szerokości sprawia, że piec zmieści się w każdej, nawet najmniejszej kuchni. Jest to także dobre rozwiązanie na drugi lub nawet trzeci piec w kuchni
Elektroniczny, 7-calowy, dotykowy panel sterowania umożliwia wygodne i precyzyjne ustawienie żądanych parametrów gotowania
Piece MILLENIAL BLACK MASK posiadają dwa opatentowane rozwiązania: Airflowlogic™
to opatentowane i innowacyjne rozwiązanie polegające na całkowitym przeprojektowaniu deflektora (osłony wentylatora). Efektem tego zabiegu jest poprawa cyrkulacji przepływu powietrza Humilogic™
nowy opatentowany system nawilżania polegający na podawaniu wody bezpośrednio z wentylatora. Zapewnia on wysoki poziom wilgoci i znacznie mniejsze zużycie wody NAJWAŻNIESZE FUNKCJE: 1-punktowa sonda Dzięki sondzie piec może stale kontrolować i utrzymywać wskazaną temperaturę wewnątrz potrawy. Nieustannie i samoczynnie koryguje parametry, zapewniając doskonałe efekty pieczenia i gotowania. Automatyczny system myjący Opcja montowana wyłącznie w fabryce. 4 programy mycia: Eco, Normalny, Instensywny, Płukanie. Dostosowane do różnego poziomu zabrudzenia komory. Nowa konstrukcja głowicy myjącej daje aż do 30% oszczędności wody Pre-Heating Rozgrzewanie komory pieca o +30°C więcej niż temperatura zadana w celu przygotowania pieca na przyjęcie potrawy Holding Utrzymywania potrawy w odpowiednio wysokiej temperaturze, bezpośrednio po zakończeniu cyklu gotowania Cool Down Szybkie obniżenie temperatury w komorze, w celu dostosowania do potrzeb kolejnej potrawy, wymagającej niższej temperatury niż panująca w komorze HACCP Możliwość sczytania parametrów pracy pieca w celu kontroli poprawnego przebiegu procesów gotowania Proofer Funkcja zamienia piec w komorę rozrostu Holding Cabinet Piec może pełnić rolę szafy bankietowej
utrzymuje dania w odpowiednio wysokiej temperaturze i nawilżeniu, do momentu wydawania posiłków Możliwość zapisania 100 programów, po 10 kroków każdy Wystarczy wybrać jeden ze 100 programów i wcisnąć START. Piec sam rozpocznie pracę, precyzyjnie utrzymując wcześniej zapisane parametry takie jak temperatura w komorze, temperatura wnętrza potrawy, czas gotowania, stopień wilgotności w każdym kroku całego cyklu. Parametry te można modyfikować, zapisywać i usuwać z pamięci Trzy prędkości wentylatorów od 1500 do 2800 obr./min Trzystopniowa regulacja prędkości wentylatora zapewnia dostosowanie siły nawiewu do potrzeb gotowania oraz jednorodną temperaturę w całej komorze Gotowanie z użyciem sondy Dzięki sondzie piec może stale kontrolować i utrzymywać wskazaną temperaturę wewnątrz potrawy. Nieustannie i samoczynnie koryguje parametry, zapewniając doskonałe efekty pieczenia i gotowania Gotowanie z wykorzystaniem funkcji Delta T Jest to udoskonalona metoda gotowania z sondą. Szczególnie przydatna przy pieczeniu większych porcji mięsa, takich jak np. szynka. System samoczynnie utrzymuje niewielką różnicę pomiędzy temperaturą w komorze, a środkiem potrawy. Dzięki temu potrawa jest równomiernie ugotowana Port USB Rozwiązanie szczególnie zalecane dla kuchni sieciowych. Wystarczy zaprogramować tylko jeden piec. Do pozostałych można wgrać program za pośrednictwem portu USB POZOSTAŁE CECHY PIECÓW MILLENIAL BLACK MASK GASTRO COMPACT:
Regulacja temperatury w zakresie 30-270°C
Ustawianie czasu pracy do 11 h, 59 min lub praca ciągła NON-STOP
Opóźnienie automatycznego włączenia się pieca aż do 24 godzin
przydatne w celu przygotowania pieca lub dania przed przyjściem personelu do pracy
Możliwość zapisania dnia i aktualnej godziny
Alarm wywołany okapem kondensacyjnym (działa tylko w piecu z podłączonym okapem)
Para wytwarzana poprzez bezpośredni natrysk wody na grzałki, z 10-cio stopniowa regulacją stopnia zaparowania
Podwójnie przeszklone drzwi do komory oraz oświetlenie LED
Bezpieczne drzwi
blokada otwarcia przy 60°, 90 °, 120° oraz 180° zapobiega oparzeniom obsługi poprzez niekontrolowany ruch drzwi po ich otwarciu
Zewnętrzna szyba pieca chłodzona grawitacyjnie
Drzwi z zawiasem po prawej
Łatwe otwieranie wewnętrznej szyby drzwi
Uszczelka drzwi wykonana z grubego i odpornego na wysokie temperatury silikony, montowana w obudowie pieca, łatwa do samodzielnej wymiany
Izolowana obudowa pieca nie tylko wpływa na oszczędność energii elektrycznej, ale i zwiększa bezpieczeństwo personelu kuchni
Rynienka pod drzwiami zapobiega kapaniu skondensowanej pary, szczególnie po gotowaniu w cyklu mieszanym i na parze
Komora pieca wykonana z wysokiej klasy stali nierdzewnej AISI 304
Tłoczona komora pieca z zaokrąglonymi narożnikami ułatwia czyszczenie pieca