Darmowa dostawa już od 600 zł !!! 
        Zakupy na raty od 300 zł!

Zapytaj o dostępność
Zapytaj o termin dostawy tel. 698 528 222

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 8x600x400 | BAKE 66

Symbol: BAKE 66
DOSTĘPNOŚĆ : 0 szt.
22651.68 28314.60 -20%
22651.68 28314.60 -20%
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
22368.53 22368.53
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Informacja o produkcie: 698 528 222 Zadzwonić w sprawie produktu? Zostaw proszę telefon.
Wysyłka w ciągu:: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier GLS 0
Opis: Modułowy, szamotowy piec piekarniczy dedykowany do wyrobów cukierniczo-piekarniczych Komora o wysokości 18 cm - idealna do wypieku pizzy Prosty i wygodny manualny panel sterowania Wyższa efektywność energetyczna dzięki wysokiej jakości izolacji Dźwignia regulująca poziom wilgotności w komorze Niezależne termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych Płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory Duże okno wizyjne umożliwia kontrolę procesu pieczenia Wewnętrzne oświetlenie komory Wentylowane płyty szamotowe Hartowane szkło Wytrzymały oraz wygodny uchwyt drzwi Profesjonalne sprężynowe zawiasy drzwi Solidna, wzmocniona i trwała konstrukcja pieca Front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, a obudowa ze stali malowanej proszkowo Możliwość wyposażenia w płytę szamotową górną Możliwość dokupienia okapu i komory wzrostowej Możliwość dokupienia podstawy z zamontowanymi kółkami (do wysokości podstawy, należy doliczyć wysokość kółek wynoszącą 14 cm) Urządzenie dostarczane jest bez kabla i wtyczki Możliwość zakupu pieca z elektronicznym panelem sterowania (model BAKE D)   Parametry techniczne: Wymiary wewnętrzne [mm]: 830x1240x180 (x2) Wymiary zewnętrzne [mm]:1130x1400x750 Ilość komór: 2 Moc [kW]: 20,4 Zasilanie [V]: 400 Temperatura [°C]: 50-400 Waga [kg]: 225 Pojemność pizz: 12x 40 cm Ilość blach 60x40 cm: 4+4   Wyposażenie dodatkowe: Okap KT 6/66 Podstawa pod piec ST 6/66 Górna płyta szamotowa MOD. 66 R możliwość zamontowania kabla 3m z wtyczką 16/32 A - 150 zł netto   Dlaczego warto wybrać piec modułowy Resto Quality BAKE 66 ? W pełni profesjonalny piec do cukierni/piekarni wyprodukowany we Włoszech Możliwość piętrowania pieca w moduły Niezależne sterowanie grzałkami w dolnej i górnej części komory pieca Komora o wysokości 18 cm - idealna do wypieku pizzy Temperatura maksymalna to aż 400°C Możliwość wyposażenia pieca również w górną płytę szamotową dla osiągnięcia większej równomierności wypieku 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski       Warunkiem udzielenia gwarancji na urządzenia siłowe (400V) i urządzenia gazowe z oferty Resto Quality jest wypełniona i podpisana przez technika z uprawnieniami (E1,E3) lista kontrolna pierwszego uruchomienia urządzenia
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
e-mail: ZAPYTAJ O PRODUKT LUB CZAS DOSTAWY
Podpis:
E-mail:
e-mail: ZAPYTAJ O PRODUKT LUB CZAS DOSTAWY: