• Kategorie
  • Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 4x600x400 | BAKE D44 (TRD44)

Symbol: BAKE D44
Produkt na zamówienie
Zapytaj o termin dostawy tel. 698 528 222
26199.00 -21% 20697.21
26199.00 -21% 20697.21
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
21300 26199
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wpisz swój e-mail
Opinie
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki 0
Kurier GLS 0
Dostępność 0 szt.
Zadzwonić w sprawie produktu? Zostaw proszę telefon.
Opis: Elektroniczny, intuicyjny panel sterowania z wyświetlaczem cyfrowym umożliwiającym precyzyjną kontrolę warunków obróbki termicznej Komora o wysokości 18 cm - idealna do wypieku pizzy Wyższa efektywność energetyczna dzięki wysokiej jakości izolacji Dźwignia regulująca poziom wilgotności w komorze Regulacja temperatury do 450°C Niezależne, sterowane elektronicznie termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych Płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory Duże okno wizyjne umożliwia kontrolę procesu pieczenia Wewnętrzne oświetlenie komory Wentylowane płyty szamotowe Hartowane szkło Wytrzymały oraz wygodny uchwyt drzwi Profesjonalne sprężynowe zawiasy drzwi Solidna, wzmocniona i trwała konstrukcja pieca Front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, a obudowa ze stali malowanej proszkowo Możliwość wyposażenia w płytę szamotową górną Możliwość dokupienia okapu i komory wzrostowej Możliwość dokupienia podstawy z zamontowanymi kółkami (do wysokości podstawy, należy doliczyć wysokość kółek wynoszącą 14 cm) Urządzenie dostarczane jest bez kabla i wtyczki   Parametry techniczne: Wymiary wewnętrzne [mm]: 830x840x180 (x2) Wymiary zewnętrzne [mm]: 1130x985x750 Ilość komór: 2 Moc [kW]: 13,8 Zasilanie [V]: 400 Temperatura [°C]: 50-450 Waga [kg]: 163 Pojemność pizz: 8x 40 cm Ilość blach 60x40 cm: 2+2   Wyposażenie dodatkowe: Okap KT 4/44 Podstawa pod piec  ST 4/44 Górna płyta szamotowa MOD. 44 R  Możliwość zamontowania kabla 3m z wtyczką 16/32 A - 150 zł netto   Dlaczego warto wybrać piec modułowy Resto Quality BAKE D 44 ? W pełni profesjonalny piec do cukierni/piekarni wyprodukowany we Włoszech Możliwość piętrowania pieca w moduły Niezależne sterowanie grzałkami w dolnej i górnej części komory pieca Komora o wysokości 18 cm - idealna do wypieku pizzy Wyposażony w precyzyjny, elektroniczny panel sterowania Temperatura maksymalna to aż 450°C Możliwość wyposażenia pieca również w górną płytę szamotową dla osiągnięcia większej równomierności wypieku 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski       Warunkiem udzielenia gwarancji na urządzenia siłowe (400V) i urządzenia gazowe z oferty Resto Quality jest wypełniona i podpisana przez technika z uprawnieniami (E1,E3) lista kontrolna pierwszego uruchomienia urządzenia
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia