przeznaczone do bezpośredniej obróbki termicznej potraw, polegającej na smażeniu. Procesy prowadzone przy wykorzystaniu energii gazu ziemnego
linia urządzeń dedykowana jako elementy ciągu grzewczego lub jako samodzielne stanowiska obróbki termicznej
oferta urządzeń dostosowana pod indywidualne wymagania technologiczne
przeznaczone dla małej, średniej i dużej gastronomii
pojemność komory do 17 litrów
palnik z zabezpieczeniem przeciwwypływowym
płomień pilotowy
regulacja temperatury w zakresie 90-190°C
system „zimnej strefy"
spust frytury do pojemnika
wyposażona w kosz 310x300x120 mm
w komplecie pojemnik z filtrem na fryturę
dostępność w wersji gazowej G27 i G31
generator iskry zasilany na 230V
Dokumenty do pobrania:
Parametry:
Model - zawór "0":
GF-1.15,0.1.0.700
Napięcie zasilania [V]:
230V
nazwa:
Frytownica gazowa jednokomorowa
Nr certyfikatu gaz MTIC:
0068-GAR-00015
Numer jednoski certyfikującej:
0068
Przystosowane do gazu:
G20(2E;2H) 20mbar
Rok wydania certyfikatu gazowego/elektrycznego:
25
Urządzenie dostosowane do kraju:
PL, DE, FR, GB, ES, CZ, SK
Zużycie gazu G20:
1.587m3/h
Zużycie gazu G25.3:
1,805m3/h
Zużycie gazu G27:
1,936m3/h
Zużycie gazu G30:
1,183kg/h
Zużycie gazu G31:
1,165kg/h
Zużycie gazu G30(3+):
1,183kg/h
Zużycie gazu G31(50):
.kg/h
Dodaj opinie
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.