sklep@atom-market.pl  tel. 698 528 222
Darmowa dostawa już od 600 zł !!!  Zakupy na raty od 300 zł!

DESKA DO KROJENIA GN 1/2 BRĄZOWA HACCP DO WĘDLIN I GOTOWANEGO MIĘSA 826140

Symbol: 826140

Deska do krojenia GN 1/2, 325x265x12 mm, nr kat. 826140, HACCP, kolor żółty, Hendi. Deska do krojenia to niezbędne akcesorium kuchenne przeznaczone do użytku w profesjonalnej gastronomii, szczególnie do obróbki gotowanego mięsa i wędlin. Deska jest dwustronna, z jednej strony jest gładka, z drugiej strony ma wycięcie. Może być myta w zmywarkach, jest zgodna z normami HACCP.

DOSTĘPNOŚĆ: 146 szt.
38.85 44.28 -12%
38.85 44.28 -12%
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
38.86 38.86
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Kolor/Wzór
szt.
Informacja o produkcie: 698 528 222 Zadzwonić w sprawie produktu? Zostaw proszę telefon.
Wysyłka w ciągu:: 24 godziny
Cena przesyłki:
18.65
  • Kurier GLS 18.65
  • Kurier GLS (Pobranie) 24.99
Więcej o produkcie
Przeznaczenie:
gotowane mięso, wędliny

Deska do krojenia GN 1/2, 325x265x12 mm, nr kat. 826140, zgodna z normami HACCP, kolor brązowy, Hendi. 

Cechy produktu:

  • Deska do krojenia HACCP dwustronna, to niezbędne akcesorium kuchenne przeznaczone do użytku w profesjonalnej gastronomii, niemniej z powodzeniem może być używana w kuchni domowej..
  • Deska jest dwustronna, z jednej strony jest gładka, z drugie strony ma wycięcie zapobiegające wyciekowi płynów.
  • Nadaje się do mycia w profesjonalnych zmywarkach w cyklu krótkim.
  • Wykonana została z tworzywa HDPE i jest zgodna z normami HACCP.

Dane techniczne:

  • Marka: Hendi
  • Materiały: HDPE 500- Polietylen o wysokiej gęstości
  • Rozmiar GN: GN 1/2
  • Wysokość mm: 12
  • Długość mm: 325
  • Kolor: Brązowy
  • Szerokość mm: 265
  • Waga netto kg: 0.87
Parametry:
Przeznaczenie:
gotowane mięso, wędliny
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
e-mail: ZAPYTAJ O PRODUKT LUB CZAS DOSTAWY
Podpis:
E-mail:
e-mail: ZAPYTAJ O PRODUKT LUB CZAS DOSTAWY: