sklep@atom-market.pl  tel. 698 528 222
Darmowa dostawa już od 600 zł !!!  Zakupy na raty od 300 zł!

Zapytaj o dostępność
Więcej informacji: tel. 698 528 222

Kebab automatyczny elektryczny | gyros automatyczny | wsad 80 kg | 4 palniki | RODO4E

Symbol: RODO4E
DOSTĘPNOŚĆ: 0 szt.
67079.28 83849.10 -20%
67079.28 83849.10 -20%
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
83849.1 83849.1
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Informacja o produkcie: 698 528 222 Zadzwonić w sprawie produktu? Zostaw proszę telefon.
Wysyłka w ciągu:: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier GLS 0
Opis: Automatyczny opiekacz do tradycjonalnego przygotowywania kebaba, gyrosa oraz shoarmy Urządzenie wyposażone w automatyczny mechanizm z nożem do krojenia  Elektroniczny panel sterowania z możliwością zdalnego sterowania przez wi-fi Możliwość ustawienia cięcia cylindrycznego lub stożkowego Regulacja prędkości krojenia oraz precyzyjnej grubości cięcia Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej Niezależne regulowane palniki Zawór bezpieczeństwa Zasilanie elektryczne Dolny silnik z możliwością zmiany kierunku obrotów Wyjmowana taca na pozostałości po opiekaniu oraz tłuszcz Precyzyjna płynna regulacja mocy palników Niezależne od siebie strefy grzewcze, sterowane oddzielnymi pokrętłami, pozwalają na wyłączenie lub zmniejszenie mocy poszczególnych pól grzewczych Sztyca obracana automatycznie za pomocą elektrycznego silnika odpornego na wysoką temperaturę   Parametry techniczne: Wymiary zewnętrzne [mm]: 825x800x1220 Ilość palników: 4 Wsad mięsa [kg]: 80 Moc [kW]: 7,2 Zasilanie [V]: 400 Waga [kg]:68     Warunkiem udzielenia gwarancji na urządzenia siłowe (400V) i urządzenia gazowe z oferty Resto Quality jest wypełniona i podpisana przez technika z uprawnieniami (E1,E3) lista kontrolna pierwszego uruchomienia urządzenia
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
e-mail: ZAPYTAJ O PRODUKT LUB CZAS DOSTAWY
Podpis:
E-mail:
e-mail: ZAPYTAJ O PRODUKT LUB CZAS DOSTAWY: